Skräddarsydda paket för företag inom träning och kostrådgivning

Att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen är en investering som ger mångfaldiga fördelar. På Springa Tillsammans 55+ erbjuder vi skräddarsydda tränings- och kostpaket speciellt utformade för seniorer 55+ som är aktiva i arbetslivet, men som även övrig personal kan ha stor nytta av.

Våra program är utformade för att skapa en gladare, piggare och mer produktiv arbetsmiljö genom minskad stress, ökad hälsa och lägre frånvaro.

Skräddarsydda paket i dialog med ledning och anställda

Varje företag är unikt, och därför anpassar vi våra paket i samråd med både ledning och anställda för att möta specifika behov och mål. Vi kan även mixa deltagare från olika företag för att skapa dynamiska och engagerande träningsgrupper.

Innehåll i våra företagspaket

Våra skräddarsydda företagspaket innehåller en balanserad mix av följande delar:

  • Föredrag om hälsa och träning: Vi erbjuder inspirerande och informativa föredrag inom områden som arbetsrelaterade rörelsescheman, kondition, kost, löpteknik, utrustning och förebyggande av skador. Dessa föredrag ger viktig kunskap och praktiska tips som kan appliceras direkt i vardagen.
  • Arbetsrelaterad gymnastik: På arbetsplatsen genomför vi gymnastikövningar som är specifikt utformade för att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav för olika yrkesgrupper. Dessa övningar hjälper till att minska stelhet, förbättra rörlighet och förebygga arbetsrelaterade skador.
  • Motionsträning på arbetstid: Vi arrangerar 45-minuters motionsträning på arbetstid, vilket ger anställda möjlighet att röra på sig och förbättra sin kondition utan att behöva avsätta tid utanför arbetet. Dessa pass är utformade för att vara tillgängliga för alla träningsnivåer och fokuserar på att öka hjärtfrekvensen och förbättra allmänkonditionen.
  • Målinriktad träning inför motionslopp: Vi erbjuder målinriktad träning inför vårens motionslopp, inklusive kostrådgivning. Detta program hjälper anställda att förbereda sig fysiskt och mentalt för loppet, med fokus på att bygga uthållighet, förbättra löptekniken och optimera näringsintaget.

 

Fördelar med våra företagspaket

Genom att investera i hälsa och välmående på arbetsplatsen kan företag dra nytta av flera positiva effekter:

  • Minskad stress: Regelbunden träning och rätt kost minskar stressnivåerna och förbättrar det allmänna välbefinnandet.
  • Ökad hälsa: Med våra program främjas en hälsosammare livsstil som leder till färre sjukdagar och högre produktivitet.
  • Lägre frånvaro: Anställda som är fysiskt aktiva och har en balanserad kost tenderar att ha bättre immunförsvar och mindre frånvaro.

Utforska våra kost- och träningsprogram för företag

Låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö där seniorer kan trivas och prestera på topp!

Ta första steget mot en aktivare och hälsosammare arbetsplats med Springa Tillsammans 55+. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att uppnå era hälsomål!

Rulla till toppen